English Deutsch Spanish Nederlands France
De Paardenstal Bronsgieterij en Galerie de Paardenstal
Lokatie

Bronsgieterij De Paardenstal is gevestigd in het hartje van Scheveningen, op een paar minuten lopen van het strand in een zijstraat van de Keizerstraat (Scheveningen dorp). Het is een historisch pandje waar vroeger de schelpenvisser woonde en werkte. De naam verwijst naar de stallen waar zijn paarden stonden. Dit is nu de werkplaats.

Locatie


Komt u met de auto:

Vanuit Utrecht: A12 Den Haag volg borden “Scheveningen Haven”. Over Hubertusviaduct aan het einde rechtsaf de Scheveningseweg op. Aan het einde rechts aanhouden in bocht, (Jurriaan Kokstraat). Dan voor de eerste stoplichten links de wijk inrijden (Marcelisstraat) Een parkeerplek zoeken. Er zijn meestal genoeg parkeerplaatsen in de buurt, echter wel betaald parkeren. Mocht u zware objecten bij u hebben, dan kunnen wij de paaltjes weghalen en kunt u tot voor de deur parkeren (wel even laten weten).

Vanuit Rotterdam: A13 richting Delft-Den Haag. Volg Scheveningen Haven. Verder hetzelfde als bovenste beschrijving.

Vanuit Amsterdam: A4 richting Den Haag. (of A44 richting Den Haag). Volg Scheveningen Haven. Verder hetzelfde als bovenste beschrijving.

Met het openbaar vervoer:

Den Haag Hollands Spoor en vervolgens tramlijn 1 richting Scheveningen, halte Keizerstraat. Straat inlopen (Keizerstraat) en de eerste straat rechtsaf (Marcelisstraat).