English Deutsch Spanish Nederlands France
De Paardenstal Bronsgieterij en Galerie de Paardenstal
Over Atelier de Paardenstal

In de Galerie van “De Paardenstal” vindt u een uiteenlopende collectie bronzen beelden.

De beelden worden tentoongesteld in de werkplaats van de bronsgieterij, alwaar u kennis kunt maken met het proces waarmee zij tot stand zijn gekomen.

De galerie onderscheidt zich hiermee meteen van andere galeries, hetgeen doorwerkt in de informele sfeer, de veelheid en verscheidenheid aan bronzen beelden en - (niet onbelangrijk) de prijzen (omdat alles onder een dak plaatsvindt, zijn er geen extra kosten in de prijzen verwerkt die normaal gesproken wel doorberekend moeten worden: de kunstenaar, de bronsgieter en de galerie).

U kunt beelden uitzoeken en ter plekke laten veranderen in uw eigen smaak qua patine. Vervolgens kunt u ze “warm” meenemen. U kunt ook een andere sokkel uitzoeken bij het beeld of naar uw wens een nieuwe sokkel laten maken.
Wij werken samen met de Beeldhouwwinkel, zij staan garant voor diversiteit en kwaliteit van te leveren stenen sokkels. Zelf verzorgen wij de oude houten meerpalen waar de ijsvogels van Ron op staan. U kunt elke gewenste maat bij ons bestellen (ook om andere beelden op te zetten).

01

 

02